Malouda'ya özel ilgi!

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Sivasspor'la karşılaşacak olan Trabzonspor bu maçın harzırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla devam etti.Teknik Direktör Mustafa Akçay yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda futbolcular ısınma

Malouda'ya özel ilgi!

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Sivasspor'la karşılaşacak olan Trabzonspor bu maçın harzırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla devam etti.

Teknik Direktör Mustafa Akçay yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda futbolcular ısınma hareketleri taktik çalışması gerçekleştirdi.

Akçay antrenmanın sonunda tüm futbolcuları gönderirken takımın yıldızı Malouda'yı sahada tutarak birebir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmenin ardından Malouda'ya, Akçay ve 11 kişilik  teknik ekibi tarafından özel antrenman yaptırıldı.

Öte yandan antrenmanın ardından  teknik heyet ve basın mensupları yeşil sahada kozlarını paylaştı. Maçı 12-9 teknik heyet kazandı. Basın mensuplarının gollerini Orhan Çavuşoğlu (2) , Gökmen Şahin (2) Emrah Taşkın , Yunus Emre Sel ve Süleyman Karaca kaydetti.

basliksiz-1.20131014143331.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor