Malouda'ya özel çalışma

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Kurban Bayramının ilk günü takıma izin verirken bordo-mavili takımın yıldız oyuncuları Malouda ve Bosingwa'yı antrenman eksiklerini gidermeleri için özel olarak çalıştırdığı öğrenildi.MALOUDA VE BOSİNGWA’YA ÖZEL

Malouda'ya özel çalışma

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Kurban Bayramının ilk günü takıma izin verirken bordo-mavili takımın yıldız oyuncuları Malouda ve Bosingwa'yı antrenman eksiklerini gidermeleri için özel olarak çalıştırdığı öğrenildi.

MALOUDA VE BOSİNGWA’YA ÖZEL PROGRAM
Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde teknik direktör Mustafa Akçay ve teknik ekibi bugün hazır bulundu. Kurban Bayramı'nın ilk günü takıma izin veren Akçay, antrenman eksikliği bulunan yıldız oyuncular Malouda ve Bosingwa'ya özel antrenman yaptırdı.

Milli arada ailesinin yanına giden Malouda'nın antrenman eksikliğini gidermek için oyuncuyu özel olarak çalıştıran Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, oyuncunun açıklarını kapatarak takıma daha faydalı hale getirmeye çalışıyor.

Sivasspor maçıyla başlayacak olan zorlu dönemeçte 3 günde bir maç oynayacak Karadeniz ekibinde, teknik direktör Mustafa Akçay Portekizli futbolcu Bosingwa'nın da antrenman eksikliğini gidermesi için takım arkadaşıyla birlikte özel olarak çalıştırıyor. İki yıldız isme ilgi gösteren Akçay, futbolcuları zihinsel olarak hazır tutarak da özelliklerinden yararlanmayı hedefliyor.

trabzonsporda-maloudaya-ozel-antrenman_8407_dhaphoto7.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler