Malouda'nın boşluğunda görev onda...

Kart sınırında olan Florent Malouda’nın sarı kart görerek Galatasaray maçında cezalı duruma düşmesi, taraftarları en az beraberlik kadar üzdü. Mustafa Akçay da Fransız yıldızdan yararlanamayacağı için üzgün ancak hiç endişeli değil.Akçay, Malouda’nın soru

Malouda'nın boşluğunda görev onda...

Kart sınırında olan Florent Malouda’nın sarı kart görerek Galatasaray maçında cezalı duruma düşmesi, taraftarları en az beraberlik kadar üzdü. Mustafa Akçay da Fransız yıldızdan yararlanamayacağı için üzgün ancak hiç endişeli değil.

Akçay, Malouda’nın sorumluluğunu bir başka yıldızına, Olcan Adın’a vermeyi planlıyor. Bu sezon kariyerinin en iyi dönemini geçiren, hem Avrupa’da hem de ligde birçok maçta takımını sırtlayan Olcan, hücumda Trabzonspor’un yönlendiricisi olacak. Mustafa Akçay’ın, öğrencisiyle özel bir görüşme yaparak, “Sana güvenim tam. Galatasaray’la zor bir maç oynayacağız. Ancak sen, bu karşılaşmada hücumda baş sorumluluğu alacak kaliteye de tecrübeye de sahipsin. Malouda’yı aratmayacağın konusunda şüphem yok” dediği öğrenildi. Olcan Adın, bu sezon ligde 3 gol atıp 2 asist yaparken, Avrupa Ligi’nde 5 kez fileleri havalandırdı ve 6 golün hazırlayıcısı oldu. Olcan ayrıca Apollon maçında kaydettiği 3 golle Trabzonspor’un Avrupa’da hat-trick yapan ilk oyuncusu olarak tarihe geçti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor