Malouda dokunulmaz mı?

Trabzonspor’un yeni transferi FlourentMalouda son maçlarda vasatı aşamadı.Geldiği günden beri Süperlig ve Avrupa ligi dahil olmak üzere 22 maçta 1721 dakika forma şansı bulan Fransız yıldız bu maçlarda 6 gol 8 asistlik bir performans sergiledi.En son Spor

Malouda dokunulmaz mı?

Trabzonspor’un yeni transferi FlourentMalouda son maçlarda vasatı aşamadı.

Geldiği günden beri Süperlig ve Avrupa ligi dahil olmak üzere 22 maçta 1721 dakika forma şansı bulan Fransız yıldız bu maçlarda 6 gol 8 asistlik bir performans sergiledi.

En son Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Hüseyin Avni Aker stadında oynanan Kayseri Erciyesspor maçında 2 gol bulan Malouda dün akşam Gaziantep’te oynanan Gaziantepspor maçında sahada varlık gösteremedi. Attığı penaltı golü, bir şutunun direkten dönmesine rağmen çok top kaybı yaparak sahanın en kötüleri arasındaki yerini aldı.

Trabzonspor’a geldiği günden beri bekleneni veremeyen Malouda, Gaziantepspor maçında  akşam sahada adeta yürüdü. Ünlü yıldız kendisine yapılan uyarılara karşı teknik heyet ve yönetimi giderim diyerek tehdit ettiği öğrenildi.

Öte yandan Trabzonspor’un orta sahasında yürüyerek oynayan  Maluda’nın performansının Adrian ve Colman’a oranla daha iyi durumda.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler