Madrid'in yıldızı oyuncusu takımdan ayrılıyor mu?

İspanya Milli Takımı ve Real Madrid'in kalesini yıllardır koruyan İker Casillas, son 1 yıldır forma şansı bulmakta yaşadığı zorlukların devam etmesi durumunda gelecek sezon başka takıma gidebileceğini belirtti.32 yaşındaki tecrübeli kaleci, futbol kariyer

Madrid'in yıldızı oyuncusu takımdan ayrılıyor mu?

İspanya Milli Takımı ve Real Madrid'in kalesini yıllardır koruyan İker Casillas, son 1 yıldır forma şansı bulmakta yaşadığı zorlukların devam etmesi durumunda gelecek sezon başka takıma gidebileceğini belirtti.

32 yaşındaki tecrübeli kaleci, futbol kariyerini geçirdiği Real Madrid'den sezon sonunda ayrılabileceğini söyledi.

Bir organizasyonda gazetecilerin yönelttiği ''Takımdan ayrılmayı düşünüyor musun?'' sorusuna Casillas, ''Bana hep aynı soruyu soruyorlar. Şimdi değil ama eğer gelecek 3 ayda değişen bir şey olmazsa, ayrılmayı düşünebilirim. Eğer eylül ayında ayrılmak isteseydim bunu kulüp başkanına söylemem gerekirdi ama uzun yıllardır formasını giydiğim kulübün ve takımın bir parçası olmaya karar verdim'' yanıtını verdi.

Real Madrid'de geçen sezon teknik direktör Jose Mourinho'nun tercihiyle yedek kaleci durumuna düşen Casillas, Portekizli teknik direktör ile arasında yaşananların sorulması üzerine ise ''Neler olduğunu biz biliyoruz, aramızdaki ilişki. Eminim ki gün gelecek karşılaşacağız ve oturup karşılıklı kola içeceğiz'' dedi.

Öte yandan İspanyol basını, Real Madrid'de mevcut durumda teknik direktör Carlo Ancelotti'nin tercihiyle sadece Avrupa ve Kral Kupası maçlarında kaleye geçen Casillas'ın gelecek sezon Fransa'nın Paris Saint Germain kulübüne gidebileceğini iddia etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler