Ligde farklı Avrupa'da farklı Trabzonspor!

Avrupa'da yoluna namağlup devam ederek grup liderliğini sürdüren Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de ise arzuladığı sonuçları alamıyor. Avrupa'da farklı, ligde ise farklı bir görüntü sergileyen Karadeniz ekibi 2-0 öne geçmesine rağmen Gençlerbirliği'ne 3-

Ligde farklı Avrupa'da farklı Trabzonspor!

Avrupa'da yoluna namağlup devam ederek grup liderliğini sürdüren Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de ise arzuladığı sonuçları alamıyor. Avrupa'da farklı, ligde ise farklı bir görüntü sergileyen Karadeniz ekibi 2-0 öne geçmesine rağmen Gençlerbirliği'ne 3-2 mağlup olması keyifleri kaçırdı.

Legia Warszawa deplasmanından elde etiği 2-0'lık zaferi Gençlerbirliği karşısında alacağı galibiyetle taçlandırmayı planlayan Trabzonspor, müsabakada 2-0 öne geçmesine rağmen rakibine 3-2 mağlup olmasıyla hedefini tutturamadı. Avrupa ile Spor Toto Süper Lig arasında bir türlü istikrarı yakalayamayan bordo-mavililerin Avrupa maçları sonrası Spor Toto Süper Lig konsantre olmakta güçlük çekiyor. Avrupa'da farklı, ligde farklı bir görüntü sergileyen Trabzonspor'un, Gençlerbirliği'yle oynadığı müsabaka bordo-mavili camia keyiflerin kaçmasına neden oldu.

AVRUPA FARKLI LİG FARKLI

Bu sezon hem Avrupa'da hemde Spor Toto süper Lig'de mücadele eden Trabzonspor, her iki kulvarda da farklı bir çizgiden ilerliyor. Bordo-mavililer Avrupa'da daha başaralı bir performans sergilerken, ligde ise aynı başarıyı elde edemedi. Karadeniz ekibi Avrupa'da oynadığı eleme ve grup maçlarıyla birlikte oynadığı 10 maçta 8 galibiyet ve 2 beraberlik elde ederken, attığı 22 gole karşılık ise kalesinde 7 gol gördü. Bordo-mavili takım J grubunda ise liderliğini sürdürüyor.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de ise Avrupa maçlarına bakıldığında Spor Toto Süper Lig'de beklentilerin altında kaldı. Karadeniz ekibi ligde oynadığı 11 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde ederken, atığı 14 gole karşılık ise kalesinde 12 gol gördü.

TRABZONSPOR AVRUPA MAÇLARI SONRASI

Trabzonspor, Avrupa maçları sonrasında Spor Toto Süper Lig'de oynadığı ilk maçlarda 14 puan kaybetti. Karadeniz ekibi, özellikle Polonya temsilcisi Legia Warszawa maçlarında ve bu maçlar sonrası ligde oynadığı maçlarda aynı skorları elde etmesi ise dikkat çekti. Karadeniz ekibi Legia Warszawa ile hem iç sahada hem de dış sahada oynadığı maçları 2-0 kazanırken, bu maçlar sonrası ligde oynadığı maçları ise 3-2'lık skorlarla kaybetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor