Kurtarıcı: ONUR

Tolga’nın Beşiktaş’a gitmesinin ardından hem kaleyi hem de pazubandını devralan Onur Kıvrak, Elazığspor maçında takımının kurtarıcısı oldu. Maçı izlemeyen biri, “Trabzonspor rahat kazanmış” diye düşünebilir.Ancak Bordo-Mavililer için dün akşamki sınav old

Kurtarıcı: ONUR

Tolga’nın Beşiktaş’a gitmesinin ardından hem kaleyi hem de pazubandını devralan Onur Kıvrak, Elazığspor maçında takımının kurtarıcısı oldu. Maçı izlemeyen biri, “Trabzonspor rahat kazanmış” diye düşünebilir.

Ancak Bordo-Mavililer için dün akşamki sınav oldukça sıkıntılı geçti. İlk yarıyı 1-0 önde kapatan Mustafa Akçay’ın ekibi, ikinci devre adeta durdu. Elazığspor akın akın gelmeye başladı ancak Onur’u geçmeyi bir türlü başaramadı.

55. dakikada kazanılan penaltıda yıldız file bekçisi önce Vitolo’nun vuruşunu kurtardı. Dönen topu Sane tamamladı ancak Onur bu kez de müthiş bir refleksle topu kornere çelerek kalesinde adeta devleşti. Arkadaşlarına rahat bir nefes aldırdı. Üstelik sadece penaltıda değil, birçok Elazığspor atağında da önemli kurtarışlar yaptı.

GİRAY DEFALARCA KUTLADI

Trabzonspor, onun sayesinde galibiyete uzandı. Emre Güral, skoru 4-0’a getiren golden sonra sevincini Onur Kıvrak’la paylaşırken, penaltıya sebebiyet veren Giray da kaptanı defalarca kutladı. 26 yaşındaki file bekçisi, müthiş performansıyla Legia maçı öncesinde herkese güven verdi. Ekim ayının en iyi futbolcusu seçilen Onur Kıvrak, Kasım ayına da harika bir başlangıç yapmış oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler