Komşuda 'Ronaldinho' tamam! Sıra TS'lilerde...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un anlaşma sağladığı İsveç'in AIK Stockholm takımından Ronaldinho lakaplı Martin Kayongo Mutumba, 7 Ocak Salı günü Türkiye'ye gelecek.Teknik direktör Rıza Çalımbay, yaptığı açıklamada, Martin Mutumba'nın Tü

Komşuda 'Ronaldinho' tamam! Sıra TS'lilerde...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un anlaşma sağladığı İsveç'in AIK Stockholm takımından Ronaldinho lakaplı Martin Kayongo Mutumba, 7 Ocak Salı günü Türkiye'ye gelecek.

Teknik direktör Rıza Çalımbay, yaptığı açıklamada, Martin Mutumba'nın Türkiye'ye gelip

mutumba.jpg

kampa katılacağını belirterek, "Yönetimin uzun zamandır takip ettiği ve 2 ay önce görüşüp anlaşma sağladığı bir isim. Yaptığımız araştırmalarda iyi bir oyuncu olduğunu gördük. Türkiye'ye gelip resmi sözleşmenin ardından Antalya kampına katılacak. Bizim için ekstra bir transfer olacak" dedi.

Transfer arayışlarının devam ettiğini dile getiren Çalımbay, "Emre Güral ve Aykut Akgün'ün transferleri için Trabzonspor Kulübü ile görüşmelerimiz olumlu ilerliyor. Sivasspor'dan Kamil Grosicki, Galatasaray'dan Engin Baytar ile Eskişehirspor'dan Servet Çetin ile ilgileniyoruz. Görüşmelerimiz devam ediyor" diye konuştu.

Mutumba, bu sezon İsveç Ligi'nde 27 maçta 2 bin 335 dakika forma giydi, 2 gol ve 9 asistlik bir performans sergiledi. 28 yaşındaki oyuncu, Uganda milli takımının formasını da da 5 kez giydi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor