Kolombiya’da bir Trabzonspor aşığı

Türk futbolunda 2010-11 sezonunda yaşanan büyük skandal tüm dünyanın dikkatini çekti. UEFA ve CAS’ın doğruladığı şike olayları Trabzonspor’un yaşadığı mağduriyeti de gözler önüne serdi. Süreç boyunca  Trabzonspor taraftarının  hak arayışı doğrultusunda Av

Kolombiya’da bir Trabzonspor aşığı

Türk futbolunda 2010-11 sezonunda yaşanan büyük skandal tüm dünyanın dikkatini çekti. UEFA ve CAS’ın doğruladığı şike olayları Trabzonspor’un yaşadığı mağduriyeti de gözler önüne serdi. Süreç boyunca  Trabzonspor taraftarının  hak arayışı doğrultusunda Avrupa da dahil olmak üzere yaptığı protestolar Dünya’nın diğer ucundan da ilgi çekti.

Taraftarın eylemlerinden etkilenen Kolombiyalı Adriana isimli genç kız, Türkiye’de yaşanan rezaleti ve Trabzonspor’un düşürüldüğü durumu yakından takip etti. Şikenin hikayesini öğrenenen ve  ardından Trabzonspor’a ilgi duymaya başlayan Cucuta Deportivo taraftarı Adriana bordo mavili renklere aşık olarak fanatik bir Trabzonspor taraftarı oldu.

ADRİANA'NIN OKUDUĞU TRABZONSPOR MARŞI İÇİN TIKLAYIN

Kolombiya’nın başkenti Bogota’da yaşayan Adriana gittiği her yerde “Bize Her Yer Trabzon” derken okuduğu Trabzonspor marşı da sosyal medyada ilgi odağı oldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor