Kemal Kılıçdaroğlu destek verdi kulüpler "Gerek yok" dedi

Kulüpler Birliği'nden Kemal Kılıçdaroğlu açıklaması.

Kemal Kılıçdaroğlu destek verdi kulüpler "Gerek yok" dedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kulüpler Birliği'ne desteğini açıklamıştı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Kulüpler Birliği'ne destek olacağını açıklamıştı.

Kılıçdaroğlu, "TFF yönetimine ve Katarlı Bein'in satın aldığı Digiturk’e takımlarımızın haklı isyanı devam ediyor. İktidarın Katarlı ortaklarıyla dokunup bozmadığı hangi değerimiz kaldı? Takımlarımızın ve Türk futbolunun yanındayım, mücadelelerine elimden gelen desteği vereceğim" ifadelerini kullandı. 

Kulüpler Birliği'nden açıklama geldi

Kulüpler Birliği de kemal Kılıçdaroğlu'nun bu açıklaması sonrası mesaj yayınladı. yayınlanan mesajda " Kulüpler Birliği Vakfı olarak Futbol ile alakalı problemlerimizi ilgili paydaşlarla çözme gayesiyle hareket etmekteyiz. Bugün geldiğimiz noktada futbol dışı kurum ve kuruluşların futbolla alakalı olarak görüş bildirmeleri konuyu farklı yerlere taşımaktadır.ve bu durumu sorunlarımızın çözümüne yönelik faydalı bir davranış olarak görmemekteyiz. Futbolun problemlerinin yine futbolun paydaşları tarafından çözülmesi gerektiğine inanmaktayız." ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
28 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor