Kazakistan - Türkiye Maçı Ne Zaman Saat Kaçta?

A Milli Futbol Takımı, EURO 2016 Elemeleri A grubu 6. maçında Kazakistan Milli Takımı ile Ortalyk (Tsentralniy) Stadyumunda karşılaşacak. 12 Haziran Cuma günü saat 19.00'da başlayacak mücadeleye ilişkin detaylar, bu haberin içinde olacak. TÜRKİYE, BULGARİ

Kazakistan - Türkiye Maçı Ne Zaman Saat Kaçta?

A Milli Futbol Takımı, EURO 2016 Elemeleri A grubu 6. maçında Kazakistan Milli Takımı ile Ortalyk (Tsentralniy) Stadyumunda karşılaşacak. 12 Haziran Cuma günü saat 19.00'da başlayacak mücadeleye ilişkin detaylar, bu haberin içinde olacak.

TÜRKİYE, BULGARİSTAN'A GOL YAĞDIRDI

A Milli Takımımız, Kazakistan ile 12 Haziran'da oynayacağı 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu karşılaşması öncesi, Bulgaristan ile oynadığı hazırlık maçını 4-0 kazandı. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan ve İtalya Futbol Federasyonu'ndan Davide Massa'nın yönettiği karşılaşmada Milli Takımımız'ın gollerini 48 ve 54. dakikalarda Hakan Çalhanoğlu ile 56 ve 80. dakikalarda Burak Yılmaz kaydetti.

KAZAKİSTAN MAÇI PROGRAMI DEĞİŞTİ

A Milli Takım'ın 11 Haziran 2015 Perşembe günü için açıklanan programında değişikliğe gidildi. Yeni düzenlemeye göre, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in Ortalyk (Tsentralniy) Stadyumu'nda yapacağı basın toplantısının saati 18.15 (TSİ 15.15), A Milli Takım antrenmanının saati ise 18.45 (TSİ 15.45) olarak belirlendi. İdmanın ilk 15 dakikalık bölümü, daha önce duyurulduğu gibi medyaya açık olarak yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor