Kayserispor – Sivasspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Kayserispor – Sivasspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda sorularının yanı sıra takımların istatistikleri de haberlerimizde...

Kayserispor – Sivasspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Futbol severlerin merakla beklediği Süper Lig mücadelesinde Kayserispor ile Sivasspor karşı karşıya geliyor. Bu heyecanlı karşılaşma, 07 Ocak 2024 Pazar günü saat 13:30'da başlayacak. Karşılaşma Beinsports'tan yayınlanacak. Taraftarlar, bu mücadeleyi Rhg Enertürk Enerji Stadyumu’nun heyecan verici atmosferinde takip edebilecekler. Stadyumun 32,864 kişilik kapasitesiyle, futbolseverler unutulmaz bir deneyim yaşayacak.

MAÇIN HAKEMLERİ

Maçın yönetimi, deneyimli hakem Alper Akarsu'ya emanet edilmiş durumda. Ona bu önemli görevde yardımcı hakemler Samet Çavuş ve Yusuf Bozdoğan eşlik edecek. Dördüncü hakem olarak ise Gürcan Hasova görev yapacak.

Karşılaşmanın teknik direktörleri de dikkat çekiyor. Kayserispor'un başında Recep Uçar bulunurken, Sivasspor'un teknik direktörlüğünü ise Bülent Uygun yapıyor. Uygun, bu maçla birlikte Sivasspor'daki ilk maçına çıkacak.

TAKIM İSTATİKLERİ

İki takım, tarihlerinde 52 kez karşı karşıya gelmiş durumda. Bu maçların 16'sını Kayserispor, 16'sını ise Sivasspor kazanmış. 20 maç ise beraberlikle sonuçlanmış. Kayserispor'un en golcü oyuncuları arasında Mame Thiam (12 gol), Aylton (3 gol) ve Stephane Bahoken (2 gol) yer alırken, Sivasspor'un gol yükünü Rey Manaj (6 gol), Samu Saiz (5 gol) ve Gerson Rodrigues (2 gol) taşıyor.

Son dönemdeki performanslarına baktığımızda, Kayserispor son beş maçında 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alırken, Sivasspor ise 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti. Her iki takım da bu maçta üstün gelmek için mücadele edecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler