Kaynak:"Hafta sonu rahat kazandık"

Erkekler Hentbol Süper Lig'de Çankaya Belediyesi ANKA'yı dün sahasında 33-23 mağlup eden Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, rakipleri karşısında rahat bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.Kaynak, basına yaptığı açıklamada, ligde art arda 3 maçlarını

Kaynak:"Hafta sonu rahat kazandık"

Erkekler Hentbol Süper Lig'de Çankaya Belediyesi ANKA'yı dün sahasında 33-23 mağlup eden Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, rakipleri karşısında rahat bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Kaynak, basına yaptığı açıklamada, ligde art arda 3 maçlarını kazandıkları için çok mutlu olduklarını ifade ederek, "Yeni transferlerimizin de kadroya katılması ile kadromuz daha da zenginleşti. Bu maçta, yeni transferlerimizin savunmada ortaya koydukları performans, takımımızı rahatlattı. Savunmada diri kalınca, çabuk ataklara çıkıp sayı üretebildik" dedi.

Maçın başından sonuna kadar üstün oynayan tarafın kendileri olduğunu söyleyen Kaynak, "Bol bol top çalıp, ataklara çıkmayı başardık. Kadromuzun zenginleşmesi ile sıkça oyuncu değişiklikleri yapıp, sporcularımızı diri tuttuk. Haliyle oyuncularımızın da performansları daha diri oldu. Rakibimiz karşısında rahat bir galibiyet elde ettik" diye konuştu.

Aldıkları galibiyetlerin sporcuları üzerindeki moral ve motivasyonu arttırdığını belirten Kaynak, yarın Beşiktaş ile sahalarında yapacakları erteleme maçını kazanarak galibiyet serilerini sürdürmek istediklerini de kaydederek, şunları söyledi:

"Zor bir maça çıkacağız ancak oyuncularım maçı kazanabilmek için ellerinden gelen her şeyi yapacaklardır. Beşiktaş, ligin lideri. Oldukça iyi bir kadroya sahip olan bir ekip. Fakat biz de çıkışta olan ve iyi maçlar çıkaran bir ekibiz. Bu maçın favorisi Beşiktaş gibi görülse de biz de kendimize güvenen bir ekip olduğumuzu hatırlatmak isteriz." 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler