Karabük 2. yarıda direndi

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur mücadelesinde Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor ile 3. Lig 2. Grup takımı Manavgat Evrensekispor karşı karşıya geldi.Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Karabükspor 3-2 kazanarak bir üst tura yüksel

Karabük 2. yarıda direndi

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur mücadelesinde Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor ile 3. Lig 2. Grup takımı Manavgat Evrensekispor karşı karşıya geldi.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Karabükspor 3-2 kazanarak bir üst tura yükseldi.

Mücadelede Karabükspor'a galibiyeti getiren golleri 47 ve 72. dakikalarda Akpala ve 62. dakikada LuaLua kaydetti. Manavgat Evrensekispor'un 11 ve 65. dakikalarda Çağrı Tekin ile bulduğu iki gol ise teselliden öteye gidemedi.

Bu sonucun ardından Kardemir Karabükspor, adını bir üst tura yazdırırken Manavgat Evrensekispor'un ise Ziraat Türkiye Kupası macerası sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler