Kadıköy'de gelenek bozulmadı

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftası dev bir derbiye sahne oldu. İki ezeli rakip ve ebedi dost Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe 2-0 kazanarak Süper Lig'deki liderliğini sürdürd

Kadıköy'de gelenek bozulmadı
Spor Toto Süper Lig'in 11. haftası dev bir derbiye sahne oldu. İki ezeli rakip ve ebedi dost Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geldi.
 
Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe 2-0 kazanarak Süper Lig'deki liderliğini sürdürdü.
 
Mücadelede Fenerbahçe'nin golleri 23. dakikada penaltıdan Emre ve 66. dakikada Cristian Baroni'den geldi. Sarı lacivertli takım Galatasaray'ı mağlup ettiği bu karşılaşmanın ardından sahasında Galatasaray'a mağlup olmama geleneğini 14 seneye çıkarmış oldu. Ayrıca Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini, ilk kez çıktığı Fenerbahçe derbisinde galibiyet elde edemedi.
 
Karşılaşmada Galatasaray ayrıca 90. dakikada kazandığı bir penaltı vuruşundan Melo ile yararlanamadı.
 
Böylelikle Fenerbahçe, üç puanı aldığı karşılaşmanın ardından Süper Lig'deki 9. galibiyetini aldı ve puanını 28'e yükselterek Galatasaray ile arasındaki puan farkını 9'a yükseltti. Galatasaray ise 19 puanda kalarak zirve takibinde yara almış oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler