Juventus Real Madrid maçı hangi kanalda saat kaçta?

Büyük heyecana sahne olacak Juventus Real Madrid şifresiz olarak ekranlara gelecek. Juventus Real Madrid maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar

Juventus Real Madrid maçı hangi kanalda saat kaçta?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam Juventus Real Madrid çeyrek final maçının heyecanı yaşanacak.  Geçen yıl finalde karşılaşan iki takım bu kez çeyrek finalde kozlarını paylaşacak. Juventus Real Madrid maçı hangi kanalda sat kaçta, muhtemel 11'ler nasıl? İşte detaylar...

JUVENTUS REAL MADRİD MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Büyük heyecana sahne olacak karşılaşmayı TRT 1 canlı ve şifresiz olarak ekranlara getirecek. Saat 21.45'te başlayacak olan mücadele Tivibu spor'dan ise şifreli olarak yayınlanacak. 
 
Öte yandan karşılaşmayı Cüneyt Çakır yöneteCek ve onun yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Tarık Ongun üstlenecek 

Muhtemel 11'ler
 
Juventus: Buffon, Barzagli, Chiellini, Sandro, Sciglio, Khedira, Matuidi, Cuadrado, Dybala, Costa, Higuain
 
Real Madrid: Navas, Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo, Modric, Casemiro, Kroos, Ronaldo, Benzema
 
İki takım son olarak geçen yıl Şampiyonlar Ligi finalinde karşı karşıya gelmişti. İlk yarısı 1-1 biten maçın ikinci yarısında 3 gol daha bulan Real Madrid tarih yazmış ve iki kez üst üste Şampiyonlar Ligi'ni kazanan ilk takım olmuştu.
 Juventus Real Madrid maçı hangi kanalda saat kaçta?
 
Real ikinci çıkmıştı
 
Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde H Grubu'nda mücadele eden Real Madrid Tottenham'ın lider tamamladığı grubu ikinci sırada tamamlamış PSG ile eşleşmişti. PSG'yi sahasında 3-1 yenen Ronaldo ve arkadaşları deplasmandaki maçı da 2-1 kazanarak çeyrek finale yükseldi ve Juventus'un rakibi oldu.
 
Juve Tottenham'ı geçti!
 
İtalya Serie A'da Napoli'den liderlik koltuğunu alan ve 4 puan fark atan Juventus oldukça formda. İtalya Ligi'nde 15 maçtır yenilmeyen ve son olarak Hakan Çalhanoğlulu Milan'ı 3-1 ile geçen siyah-beyazlılar Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid gibi gruptan 2. sırada çıkmıştı. Tottenham ile eşleşen Juventus ilk maçta 2-2 berabere kalsa da ikinci maçta tecrübesini konuşturdu ve 1-0 geride olduğu maçı 2-1 kazanarak adını çeyrek finale yazdırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor