Juve taraftarından Ronaldo'ya özel hazırlık!

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda oynanacak Juventus-Real Madrid maçında ev sahibi ekibin taraftarları Portekizli Cristiano Ronaldo'ya özel bir hazırlık içinde.İki takım arasında Santiego Bernabeu'da oynanan maçta Juventus'lu Giorgio Chiellini, Cristiano Ronal

Juve taraftarından Ronaldo'ya özel hazırlık!

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda oynanacak Juventus-Real Madrid maçında ev sahibi ekibin taraftarları Portekizli Cristiano Ronaldo'ya özel bir hazırlık içinde.

İki takım arasında Santiego Bernabeu'da oynanan maçta Juventus'lu Giorgio Chiellini, Cristiano Ronaldo'ya yaptığı hareket nedeniyle kırmızı kart nedeniyle oyun dışında kalmıştı.

Ancak İtalyan taraftarlar Chiellini'nin Portekizli yıldıza temasta bulunmadığını ve Ronaldo'nun hakemi aldattığını düşünürken bu hareket yüzünden Real Madrid'in yıldızını maç boyunca ıslıklama kararı aldılar.

İtalyan basınına konuşan Juventus'un Doc Orcia Valley taraftar grubu üyesi Lorenzo Brigidi, "Cristiano Ronaldo maç boyunca ıslıklanacak. Futbol dürüstlük ve adaleti temsil eden bir spor. Ronaldo teknik ve fenomen bir oyuncu olabilir ama Juventus taraftarı bu yapılanı unutmayacak" ifadelerini kullandı.

Ronaldo'nun yaptığı hareketi unutmayacaklarını söyleyen Brigidi, "Ronaldo'nun yaptığı hareketi unutmadık. O hak ettiği karşılamayı alacak" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor