Janko'dan gol sözü

Son yapılan antrenmanlarda teknik direktör Mustafa Akçay’ın Henrique ile forvet hattında Marc Janko’ya görev vermesi, Avusturyalı golcüyü hırslandırdı. Avrupa Ligi’nde oynanan Legia Varşova maçında ilk 11’de sahaya çıkan ve 1 yıllık gol hasretini dindiren

Janko'dan gol sözü

Son yapılan antrenmanlarda teknik direktör Mustafa Akçay’ın Henrique ile forvet hattında Marc Janko’ya görev vermesi, Avusturyalı golcüyü hırslandırdı. Avrupa Ligi’nde oynanan Legia Varşova maçında ilk 11’de sahaya çıkan ve 1 yıllık gol hasretini dindiren 30 yaşındaki yıldızın bugünkü Kasımpaşa karşısında da forma giymesine kesin gözüyle bakılıyor. Akçay’ın ise kesin kararını maç saatine yakın bir zamanda vereceği öğrenildi. Her geçen gün performansını artıran Janko, kendini çok hazır hissettiğini belirterek, “Kasımpaşa karşısında da şans bulup gol atmak istiyorum. Hocam idmanlardaki performansımı görüyor. Bana forma vereceğini düşünüyorum” dedi. Öte yandan kafilede yer alan Janko’ya taraftarların büyük sevgi göstermesi ve oyuncunun yanağının sıkılması dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor