Janko: Yıkılmadım

Trabzonspor'un Avusturyalı forveti Marc Janko, 2-0 kazandıkları Legia Varşova mücadelesinin ardından açıklamada bulundu. Janko, galibiyeti merhum Kadir Özcan'a ithaf ettiklerini belirterek 7-8 ay sonra ilk 11'de çıktığı ilk maçta gol attığı için mutlu old

Janko: Yıkılmadım
Trabzonspor'un Avusturyalı forveti Marc Janko, 2-0 kazandıkları Legia Varşova mücadelesinin ardından açıklamada bulundu.
 
Janko, galibiyeti merhum Kadir Özcan'a ithaf ettiklerini belirterek 7-8 ay sonra ilk 11'de çıktığı ilk maçta gol attığı için mutlu olduğunu söyledi.
 
İşte Janko'nun açıklamaları:
 
"TAKIMDAN UZAKLAŞTIRILDIĞIM ZAMANLAR OLDU AMA..."
 
"Kadir hocamız için onun anısıyla birlikte ailesine armağan ediyoruz. Ben de galibiyete katkı sağladığım için mutluyum. Takımdan uzaklaştırıldığım zamanlar oldu ancak ben sabrettim. Hem bana bu sabrı gösteren hocama ve özellikle başkanıma çok teşekkür ediyorum. 7-8 aylık bir sürecin ardından ilk kez 11'de oynadığım maçta gol attığım için sevinçliyim. Beni çok desteklediler, herkese şükranlarımı sunuyorum."
 
"Biz bence bu grupta kendi işimize bakmalıyız. Bugün kazandık ve avantajlı duruma geçtik. Biz maç maç düşünüp kendi önümüze bakmalıyız. Lazio'nun kazanması tabii ki bizim için iyi oldu."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor