Janko 338 gün sonra

Henrique'yle müthiş bir uyum yakalayan Marc Janko, 7. dakikada attığı golle 3 puanın mimarlarından biri oldu.Mustafa Akçay, yaptığı hemen her açıklamada Marc Janko’yu kazanmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. İdmanlarda Avusturyalı golcüyle öz

Janko 338 gün sonra

Henrique'yle müthiş bir uyum yakalayan Marc Janko, 7. dakikada attığı golle 3 puanın mimarlarından biri oldu.

Mustafa Akçay, yaptığı hemen her açıklamada Marc Janko’yu kazanmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. İdmanlarda Avusturyalı golcüyle özel olarak ilgilendi. Malouda bile Janko için özel doktorunu getirtti. Kendisine karşı olan bu yaklaşım nedeniyle birçok kez minettar olduğunu dile getiren tecrübeli forvet, uzun bir aradan sonra dün ilk 11’de sahaya çıktı.

Mustafa Akçay’ın sürpriz kadro seçiminde Olcan sağ kanatta, Malouda solda görev yaparken 4-4-2 sistemi tercih edildi. İleri uçta Henrique’nin yanında Marc Janko görev yaptı. Maça müthiş istekli başlayan 30 yaşındaki golcü, Henrique’yle iyi bir uyum sağladı Janko, aylar sonra ilk 11’de çıktığı mücadelede golünü atmayı başardı.

JANKO 338 GÜN SONRA GOL ATTI

Trabzonspor'da bu sezon ilk kez ilk 11'de forma şansı bulan Marc Janko, bordo-mavili takım formasıyla gol özlemini sonlandırdı. En son 2012-2013 futbol sezonun 17. haftasındaki Orduspor deplasmanında gol atan Janko, 338 gün sonra gol kaydetti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor