İyi oynadık ancak...

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta, İstanbulspor'a 3-1 yenilen Arsinspor'da, kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, İstanbulspor karşısında iyi oynadıklarını ancak sonuca gidemediklerini söyledi.Şahin, İstanbulspor karşısında kazanmaları gereken bir maça çıktıklar

İyi oynadık ancak...

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta, İstanbulspor'a 3-1 yenilen Arsinspor'da, kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, İstanbulspor karşısında iyi oynadıklarını ancak sonuca gidemediklerini söyledi.

Şahin, İstanbulspor karşısında kazanmaları gereken bir maça çıktıklarını belirterek, "Bu maçtan mutlak puan bekliyorduk. Karşılaşmaya iyi başlamıştık. Şayet ilk dakikada yakaladığımız pozisyonu gole çevirebilmiş olsaydık, sonuç daha farklı olabilirdi. İlk yarıda yakaladığımız net pozisyonun ardından kalemizde peş peşe iki gol gördük. Kalan dakikalarda her ne kadar rakip kaleye yüklenmiş olsak da aradığımız golü bulamadık" dedi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına iyi başlayarak golü bulduklarını ifade eden Şahin, "Daha sonraki dakikalarda beraberlik golü için rakip kaleye yüklenmeye devam ettik. Etkili pozisyonlar bulmamıza rağmen değerlendiremedik. Israrla ikinci golü ararken savunmamızda yer yer açıklar vermeye başladık. İstanbulspor, açıklarımızı iyi değerlendirerek üçüncü golü buldu. Kalan dakikalarda gol bulamayınca sahadan mağlup ayrıldık" diye konuştu.

Şahin, İstanbulspor karşısında iyi oynadıklarını ancak sonuca gidemediklerini kaydederek, kaybettikleri için üzgün olduklarını, artık bu maçı unutup sahalarında yapacakları Erzincan Refahiyespor maçına konsantre olmaları gerektiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor