İtalya’dan Trabzonspor için MAXİmum iddia!

Devre arası transfer dönemine az bir süre kala Trabzonspor’un adı bir çok yıldız futbolcuyla anılmaya devam ediyor.Trabzonspor özellikle forvet mevkisi için araştırmalarını sürdürürken Avrupa’nın bir çok ülkesinden de transfer iddiaları ortaya atılıyor. B

İtalya’dan Trabzonspor için MAXİmum iddia!

Devre arası transfer dönemine az bir süre kala Trabzonspor’un adı bir çok yıldız futbolcuyla anılmaya devam ediyor.

Trabzonspor özellikle forvet mevkisi için araştırmalarını sürdürürken Avrupa’nın bir çok ülkesinden de transfer iddiaları ortaya atılıyor. Berbatov,Adebayor, Gyan gibi tanınan yıldızların adı Avrupa’nın önemli gazetelerinde Trabzonspor’la yazılırken son iddia da İtalya’dan geldi. İtalya’nın ünlü gazetesi Tuttosport Trabzonspor’un Catania’nın ünlü golcüsü Maxi Lopez’le ilgilendiğini yazdı.

Haberde Avrupa Ligi’nde gruplardan çıkarak Juventus’la eşleşen Trabzonspor’un kadrosunu güçlendirmek için 29 yaşındaki Lopez’e talip olduğunu iddia etti. Aynı haberde Trabzonspor’un Maxi Lopez için Ocak ayında Catania’nın kapısını çalacağı ve bu transferle bordo mavililerin Juventus için daha tehlikeli hale geleceğine yer verildi.

İşte o haber;

www.20131226205652.jpg

Öte yandan birçok isimle dirsek temasında olduğu bilinen Trabzonspor’un Maxi Lopez için herhangi bir resmi girişimde bulunmadığı gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor