İşte taraftarın Akyazı Stadı isteği!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla temel atma töreni gerçekleştirilen Akyazı Stadı’nın ismi için başlayan tartışmalara taraftarlar da Haber61 aracılığıyla katıldı.Trabzonspor için gerek maddi gerekse prestij açısından olukça önemli olan stad  iç

İşte taraftarın Akyazı Stadı isteği!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla temel atma töreni gerçekleştirilen Akyazı Stadı’nın ismi için başlayan tartışmalara taraftarlar da Haber61 aracılığıyla katıldı.

Trabzonspor için gerek maddi gerekse prestij açısından olukça önemli olan stad  için Trabzonsporlu taraftarlar Haber61’e yaptıkları yorumlarla birçok farklı isim önerisinde bulundular.

Haber61’in “Akyazı Stadı’nın ismi ne olsun” şeklindeki sorusuna taraftarların verdiği cevaplarda en çok öne çıkan Fırtına, 61, Arena ve Osmanlı teması oldu. Bu temaların yanı sıra taraftarlar şike sürecine yönelik olarakta yaratıcılığını konuştururken Şamil Ekinci ve Şenol Güneş gibi kulübün efsane isimlerini de unutmadı.

İşte öne çıkan ilk 3 isim;

  • Fırtına Arena
  • Kanuni Sultan Süleyman
  • 3 Temmuz

İŞTE TARAFTARLARIN TÜM İSİM ÖNERİLERİ

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor