İşte Malouda'nın imza atma sebebi!

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Malouda, kendisini havaalanında karşılamaya gelen taraftarı gördükten sonra imza atmaya karar verdiğini söyledi.Trabzonspor'un Fransız oyuncusu Malouda, TrabzonCell abonelerinin sorularını yanıtladı. Trabzonspor'dan gelen te

İşte Malouda'nın imza atma sebebi!

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Malouda, kendisini havaalanında karşılamaya gelen taraftarı gördükten sonra imza atmaya karar verdiğini söyledi.

Trabzonspor'un Fransız oyuncusu Malouda, TrabzonCell abonelerinin sorularını yanıtladı. Trabzonspor'dan gelen teklifi nasıl değerlendirdiğini anlatan yıldız oyuncu, "Chelsea'dan ayrıldıktan sonra kulüplerle görüşmeye başladım. Motivosyonu en yüksek kulüple anlaşma konusunda kararlıydım. Bu konudaki en iyi kulüp Trabzonspor'du. Başkanımızla yaptığımız telefon görüşmesindeki tavrı, tarzı ve konuşma şekli gerçekten benim hayranlığımı kazandı. Sonuçta bende buraya geldim. Aslında bakarsanız kısa bir görüşme oldu. Karar verdim ve yüz yüze görüştük. Tabu bunun yanında havaalanına beni karşılaşamaya gelen taraftarlar vardı. Onlarıda gördüktün sonra imza atmaya karar verdim. Taraftarlar için kulüp o kadar önemli ki, inanılmaz bir şekilde sahipleniyor.Bu durum bir futbolcu için son derece önemli" dedi.

Malouda kurmuş olduğu 'One Love Vakfı' hakkında gelen sorulara "Allah bana bahşettiği bu futbol yeteneği sayesinde kazandıklarımı insanlarla paylaşma duygusuyla' One Love' adlı vakfı kurdum. Vakıf sadece Fransız Guyanası'nda değil. Haiti ve Jamaika'da da faliyet gösteriyor. Burada yapmak istediğim, gençlere eğitim vermek. spor yoluyla kalplarine ulaşıp, onları eğitmek Bunun yanında bizi iyi olarak örnek almalarını istiyorum" diye konuştu.

Futbol ve vakıf dışında zamanını ailesiyle birlikte geçirdiğin belirten Malouda, " 4 çocuğum var. Doğal olarak zamanımın çoğunu onlar alıyor. Ailemle birlikte olmak beni mutlu ediyor. Bunun dışında Jamaika'ya özgü bir müzik turu olan reggaeyi seviyorum" ifadesini kullandı.

Trabzon'a yıldız gelmez şeklindeki söylemlerle ilgili olarak ise yıldız oyuncu, "Kendi adıma buraya çok doğru zamanda geldiğimi düşünüyorum. Yeniden yapılanma sürecinde burada bulunmak ve bunu başarılar sağlayarak desteklemek için geldim" şeklinde konuştu.

"Başarılı bulduğun ve örnek aldığın bir futbolcu var mı?" sorusuna Malouda, "Zidane. onunla birlikte futbol oynadığım için gurur duyuyorum. Bir futbol efsanesi. Örnek bir insan. Müthiş yetenekleri var. Karekteri çok iyi" yanıtını verdi.

Türkiye Ligi hakkında ise Malouda "Türk futbolunu biliyordum. Son yıllarda ülke futbolunun hızla geliştiğini düşünüyorum. Gelince bu düşüncemin doğru olduğunu gördüm" derken, "Forma numaranın bir anlamı var mı?" sorusuna yıldız futbolcu, "Normelde ben 7 numarayı seven ve bu numarayla oynamak isteyen bir oyuncuydum. Fransa Milli takımında 7 numarayı Frank Ribery istedi. Chelsea'de ise Morinho. Drogba'yı ağabey gibi sevdiğimi bildiği için buna 'Drogba bu takıma ilk geldiğinde 15 numarayı giyiyordu. Ona şans getirdi, belki sana da getirir demişti. Hala giyiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler