İşte kulüplerin yabancı kararı

Kulüpler Birliği, dünkü toplantısında, tribüne gönderilen yabancıya 'hayır' dedi ve 13 kulübün katılımıyla yapılan görüşmede önümüzdeki sezon 6+2 ya da 5+3 sistemine geçilmesi gerektiği kararı çıktı. 'Tribünde kalan yabancı' sayısının, kulübeye kaydırılma

İşte kulüplerin yabancı kararı

Kulüpler Birliği, dünkü toplantısında, tribüne gönderilen yabancıya 'hayır' dedi ve 13 kulübün katılımıyla yapılan görüşmede önümüzdeki sezon 6+2 ya da 5+3 sistemine geçilmesi gerektiği kararı çıktı. 'Tribünde kalan yabancı' sayısının, kulübeye kaydırılması konusunda görüş birliğine varıldığını açıklayan Kulüpler Birliği Vakfı Başkan Yardımcısı ve Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, bu konunun yakında kulüp başkanları düzeyinde yeniden görüşüleceğini ve bir karara varıldıktan sonra Federasyon'a tavsiyede bulunacaklarını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor