İşte İrfan Can Kahveci'nin fiyatı

Trabzonspor'la adı anılan isimlerden biri olan İrfan Can Kahveci için istenen rakam belli oldu

İşte İrfan Can Kahveci'nin fiyatı

Sezon başı transfer döneminde adı bir çok kulüple birlikte Trabzonspor'la da anılan Gençlerbirliği'nin yetenekli oyuncusu İrfan Can Kahveci için kulübü bonservis bedelini belirledi.


Oynadığı futbolla herkesin beğenisini toplayan İrfan için açıklamalarda bulunan Gençlerbirliği Başkanı İrfan Can Kahveci futbolcusunun transfer bedelini 2 Milyon Euro olarak belirlediklerini kaydetti.

Fenerbahçe ile de adı anılan futbolcusu için konuşan Kahveci henüz herhangi bir takımdan transfer teklifi almadıklarını açıklarken "  İrfan Can takımımızın en iyi oyuncularından hem kulübümüzün menfaati ve hem de kariyeri açısından doğru kararı vereceğiz. Evladımızın Avrupa hedefi var ama bizim çocuğumuz Türkiye'de kalmalı. Biz bonservis bedelini mütevazi olarak 2 Milyon Euro istiyoruz sonraki satışından ise %10" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor