İşte Giray'ın yeni takımı!

Medical Park Antalyaspor, Trabzonspor'un 28 yaşındaki futbolcusu Giray Kaçar ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. Giray'ın transferi için Trabzonsporla 600 Bin Euro bonservis bedeli ve futbolcunun alacaklarına karşılık anlaşma sağlandığı bildirildi.Hasan Sub

İşte Giray'ın yeni takımı!

Medical Park Antalyaspor, Trabzonspor'un 28 yaşındaki futbolcusu Giray Kaçar ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. Giray'ın transferi için Trabzonsporla 600 Bin Euro bonservis bedeli ve futbolcunun alacaklarına karşılık anlaşma sağlandığı bildirildi.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer ile Giray Kaçar katıldı.

Giray Kaçar'ın Antalya Serikli olduğunu hatırlatan Gencer, "Giray, Antalya'nın evladı. Antalyaspor'da kaptanlığa kadar yükselebileceğini ve jübilesini burada yapacağına inanıyorum. Antalyaspor'a hayırlı olsun" dedi.

giray.jpg

"ANTALYASPOR FORMASI GİYMEK HAYALİMDİ"

Giray Kaçar ise transferin gerçekleşmesinde emeği geçen Gencer ile teknik direktör Samet Aybaba'ya teşekkür etti.

Memleketinin takımında forma giyeceği için gurur duyduğunu dile getiren Kaçar, "Her Antalyalı gibi Antalyaspor'un formasını giymek ve en iyi şekilde taşımak her zaman hayalimdi. Bana inananları, güvenenleri mahcup etmeyeceğim. İyi bir camiaya geldiğimi düşünüyorum. Hedefi olan bir takımda forma giyeceğim" diye konuştu.

Kaçar, daha sonra kendisini 2,5 yıllığına Medical Park Antalyasporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor