İstanbul Belediye gol yağdırdı

PTT 1. Lig'in 15'inci haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi İstanbul Büyükşehir Belediyespor 4-0 kazandı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a galibiyeti

İstanbul Belediye gol yağdırdı
PTT 1. Lig'in 15'inci haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi İstanbul Büyükşehir Belediyespor 4-0 kazandı.
 
İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a galibiyeti getiren golleri 29'uncu dakikada Cenk Şahin, 51'inci dakikada Doka Madureira , 77'inci dakikada Ömer Can Sokullu ve 85'inci dakikada Fevzi Özkan attı. Adana Demirspor'da bu maçta Rajnoch, Gökay, Efe İnanç ve Dorge Rostand gibi isimler yedek kaldı.
 
Bu sonuçla İstanbul Büyükşehir Belediyespor puanını 29'a yükseltti, Adana Demirspor ise 16 puanda kaldı. İtanbul Büyükşehir Belediyespor gelecek hafta Boluspor'a konuk olacak. Adana Demirspor ise sahasında Tavşanlı Linyitspor'u ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler