İnceman: Trabzonspor iyi takım

Medical Park Antalyaspor Takım kaptanı Uğur İnceman, "Trabzonspor iyi bir takım. Orada iyi ve istekli oynarsak güzel sonuç alacağımızı düşünüyorum" dedi.Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Ligi'nin 17. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Trabzonspo

İnceman: Trabzonspor iyi takım

Medical Park Antalyaspor Takım kaptanı Uğur İnceman, "Trabzonspor iyi bir takım. Orada iyi ve istekli oynarsak güzel sonuç alacağımızı düşünüyorum" dedi.Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Ligi'nin 17. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarına başladı.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde teknik direktör Samet Aybaba yönetimindeki antrenmana izinli Pedro ile sakatlıkları bulunan İnsa, Ferdinand, Baros, Wederson ve Polat katılmadı. Antrenmana düz koşu ile başlayan kırmızı beyazlı oyuncular, daha sonra dar alanda pas çalışması yaptı.

Antrenman öncesi gazetecilere açıklamada bulunan takım kaptanı Uğur İnceman, deplasmanda oynayacakları Trabzonspor maçının zorlu bir karşılaşma olacağını söyledi. Bu doğrultuda çalışmaların sürdüğünü belirten İnceman, Trabzonspor karşısında alacakları galibiyetle takımın kötü gidişatına son vermek istediklerini ifade etti.

İnceman, "Artık fazla geriye bakmaktansa önümüze bakıp, yaptığımız hataları değerlendirmeliyiz. Trabzonspor iyi bir takım. Orada iyi ve istekli oynarsak güzel sonuç alacağımızı düşünüyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler