Ibrahimovic'ten derbide 3 dakikada 2 gol

Serie A'da derbisinde Inter ile Milan karşı karşıya gelirken mücadeleyede Zlatan Ibrahimovic damga vurdu! 39 yaşındaki İsveçli yıldız 3 dakikada 2 gol attı!

Ibrahimovic'ten derbide 3 dakikada 2 gol

Zlatan Ibrahimovic, Serie A'ya damga vurmaya devam ediyor! 24 Eylül'de Kovid-19'a yakalanan, 9 Ekim'de ise hastalığı atlatan 39 yaşındaki yıldız, Inter derbisinde 3 dakikada 2 gol attı!

13. dakikada kazanılan penaltı vuruşunda Handanovic'in kurtarışının ardından fırsatı bu kez geri çevirmeyen tecrübeli yıldız, Milan'ı 1-0 öne geçirdi.

 16. dakikada bir kez daha sahne alan Ibrahimovic farkı 2'ye çıkardı! Sol kanatta topla buluşan Rafael Leao'nun ortasında arka direkte rakip fileleri havalandıran İsveçli futbolcu 3 dakikada 2 gol atmış oldu.

Kovid-19 ve milli ara nedeniyle 4 hafta futbol oynayamayan 39 yaşındaki yıldız bu sezon Serie A'da 2. maçında 4. golünü kaydetmiş oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor