Hüseyin Örs'ten Trabzonsporlu gençlere tavsiye: Sabır

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs Haber61'e konuştu

Hüseyin Örs'ten Trabzonsporlu gençlere tavsiye: Sabır

Haber61 Spor Servisi

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Trabzon şubesinin bayramlaşma törenine katılan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Trabzon'un diğer şehirlerden farklı olduğunu söyleyen Örs "Trabzon'un diğer şehirlerden farkı şu; biz sporla futbolla anılan bir şehiriz. Onun için spor organizasyonları daha da farkı bir anlam kazanıyor. Buradan hemen sonra kulübümüze gideceğiz. Orada bayramlaşmamız var. Geçenlerde bir yayınınıza çıktım Avrupa'dan aradılar o yüzden tüm dünyadan takip edildiğinizi biliyorum. Bu nedenle sizin aracılığınızla tüm hemşerilerimizin bayramını kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un ekonomik olarak sıkıntılı bir dönemden geçtiğimi dile getiren Örs "Trabzonsporumuzua yeni sezonda başarılar diliyorum. Biraz daha sabırlı olmamız lazım. İçinde olduğumuz ekonomik tabloya göre hareket edelim. Döneri biraz yukarıdan kesmeyelim. Özellikle genç taraftarlarımıza biraz daha sabırlı olmalarını öneriyorum. Trabzonspor'un eknonomik durumu gerçekten çok kötü" dedi.

Türkiye'nin de ekonoomisinin iyi olmadığını belirten Örs "Ekonomik durumlar çok zor. Mevcut iktidar erken seçim kararını alırken de ekonomik zorlukları görüyordu.O zaman bize bir pembe tablo çizdiler, seçimden sonra iyi olacak diye. Baktığımızda öyle olmadığını gördük. Bayram gününde çok siyaset yapmak da istemiyorum. Ülke ekonomik olarak çok büyük bir sıkıntıda.. Biz İYİ Parti olarak ortak aklın harekete geçmesini istiyoruz. Bunu sadece iktidarın "ben yaptım oldu" mantığıyla değil, muhalefetin de görüşlerinin alınarak bir politika ortaya koyulmasını istiyoruz. Ekonomik konularda iktidara destek vereceğimizi söyledik. " şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor