Hürriyet'ten TS ile ilgili şaşırtan hareket!

Önceki akşam saat 23.30 sıralarında Hürriyet gazetesinin internet sitesine düşen bir haber Trabzonsporlu taraftarları heyecanlandırırken, dakika sonra aynı haberin siteden kaldırılması ise şaşkınlık yarattı.İşte o siteye düşen haber ve metniYargıtay Şike

Hürriyet'ten TS ile ilgili şaşırtan hareket!

Önceki akşam saat 23.30 sıralarında Hürriyet gazetesinin internet sitesine düşen bir haber Trabzonsporlu taraftarları heyecanlandırırken, dakika sonra aynı haberin siteden kaldırılması ise şaşkınlık yarattı.

İşte o siteye düşen haber ve metni

Yargıtay Şike davası kararını açıkladı


Fenerbahçe’nin şampiyonluğuyla tamamlanan 2010-2011 sezonunun ardından 3 Temmuz’da başlayan şike davası sürecinde artık sona gelindi. Geçtiğimiz ay Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nin tebligat eksikliğini tamamlayarak gönderdiği futbolda şike davasına ilişkin dosyayı, yeniden Yargıtay 5. Ceza Dairesine göndermişti. Dosyayı inceleyen Daire, son kararını verdi. Mahkemenin şike davası hakkında verdiği kararlar onaylandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor