Hopikoğlu'nun takıma güveni tam!

Başkanımız Abiş Hopikoğlu, bugün oynadığımız Olin Edirne maçının ardından açıklamalarda bulundu.İşte o açıklamalar:“Bugün almış olduğumuz yenilgi sonrasında, gerek yöneticilerimizle gerekse de hocamızla yaptığımız bilgi alışverişinde, takımımızla ilgili e

Hopikoğlu'nun takıma güveni tam!

Başkanımız Abiş Hopikoğlu, bugün oynadığımız Olin Edirne maçının ardından açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalar:

“Bugün almış olduğumuz yenilgi sonrasında, gerek yöneticilerimizle gerekse de hocamızla yaptığımız bilgi alışverişinde, takımımızla ilgili eksiklikler hızlıca gözden geçirilmiştir. Trabzonspor camiasının, bize karşı olan yüksek beklentilerinin farkında olup; buna göre de oluşturduğumuz takımımızın, lig öncesi hazırlık maçları ve Türkiye Kupası’ndaki başarılı grafiğinin ligin ilk 2 haftasına yansımamış olmasından derin üzüntü duyduk. Fakat bu sonuçlara rağmen ortaya koyduğumuz hedeften de zerre kadar uzaklaşmadığımızı ve bunun için gereken her türlü önlemi hemen alacağımızı camiamızın bilmesini isteriz. Başta hocamıza olmak üzere, takımımıza olan inancımızın aynen devam ettiğini de basketbol kamuoyunun bilmesini isteriz. Yaşadığımız bu zorlu süreci, taraftarımızın da özel desteğiyle hep beraber aşacağımızı biliyoruz. Trabzonspor Medical Park Basketbol Takımı, ortaya koyduğumuz büyük hedeflere ulaşacak yetenek ve azimdedir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor