'Hodri Meydan, Hayde Meydan'a'

Trabzonspor Eskişehir maçı öncesi taraftarlar Trabzon Atatürk Alanı'nda toplanılacak ve federasyon protesto edilecek.  Bordo mavi.net'in başlattığı Trabzonsporlular "Hodri Meydan, Hayde Meydan'a" sloganıyla yarın saat 16:00'da Meydan'da toplanacak ve fede

'Hodri Meydan, Hayde Meydan'a'


Trabzonspor Eskişehir maçı öncesi taraftarlar Trabzon Atatürk Alanı'nda toplanılacak ve federasyon protesto edilecek.

Bordo mavi.net'in başlattığı Trabzonsporlular "Hodri Meydan, Hayde Meydan'a" sloganıyla yarın saat 16:00'da Meydan'da toplanacak ve federasyonu protesto ederek, hep beraber Avni Aker'e yürüyeceklerdir. 

Öncelikle bugün oynanılacak Eskişehir maçı öncesi Trabzonspor taraftarımızı sağduyuya davet ediyoruz. Bu konu ile ilgili Trabzonspor Kulübü ve Trabzon Valisi Nuri Okutan bir açıklama yaparak taraftarın sağduyuya davet etti.

Haber61.net ailesi olarak tarafatarımızı sağduyuya davet ediyoruz, haklı durumdayken haksız duruma düşmemek için normal bir çerçevede medeni bir şekilde protestomuzu yapalım ve de ardından Eskişehir maçında tribündeki yerimizi alarak 90 dakika takımımızı destekleyelim.

İşte daha önceki haberlerimiz:


Trabzon tepkisiz kalma

Okutan'dan TS'lilere çağrı!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor