Hiç yılmadılar ama sonlandırdılar!

Yaklaşık iki yıldır Trabzonspor’un 2010-2011 yılı şampiyonluğunun tescillenmesi ve adaletin yerini bulması için Meydan’da eylem yapan ‘Temiz Futbol Eylemcileri” dün son kez eylem yaptı.Temiz Futbol Eylemcileri, son kez Meydan’da eylem yaptıklarını dile ge

Hiç yılmadılar ama sonlandırdılar!

Yaklaşık iki yıldır Trabzonspor’un 2010-2011 yılı şampiyonluğunun tescillenmesi ve adaletin yerini bulması için Meydan’da eylem yapan ‘Temiz Futbol Eylemcileri” dün son kez eylem yaptı.

Temiz Futbol Eylemcileri, son kez Meydan’da eylem yaptıklarını dile getirerek, “Biz adalete olan inancımızı yitirmedik ancak bu mücadeleyi bu alanda on kişiyle sürdürmek de istemiyoruz. Artık bundan sonrası Kulüp Başkanımız sayın İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimine kalmıştır. Kupa’nın biran önce şehrimize gelmesini bekliyoruz. Verilen sözler tutulsun, adalet yerini bulsun. Son sözümüz de budur. Çünkü biz taraftar olarak iki yıldır, yaz-kış, yağmur-çamur demeden üzerimize düşeni de yaptığımızı düşünüyoruz” dediler.

img_0567.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler