Hentbolcular Trabzon'da birincilik için yarışacak

Trabzon’da 2013-2014 Okul Sporları Genç Kız ve Erkekler Grup birinciliği müsabakaları açılış töreni Yomra Spor Salonu’nda yapıldı.  Açılış töreninde konuşma yapan Spor Genel Müdürlüğü Okul Sporları temsilcisi Hanefi Uzunoğlu, “Okul Sporlarında toplam 32 b

Hentbolcular Trabzon'da birincilik için yarışacak
Trabzon’da 2013-2014 Okul Sporları Genç Kız ve Erkekler Grup birinciliği müsabakaları açılış töreni Yomra Spor Salonu’nda yapıldı. 
 
Açılış töreninde konuşma yapan Spor Genel Müdürlüğü Okul Sporları temsilcisi Hanefi Uzunoğlu, “Okul Sporlarında toplam 32 branşta faaliyet veriyoruz. 3 yıl içerisinde sporcu sayısı 700 bin kişiye ulaştı. Temennimiz bu sayının ilerleyen yıllarda daha da artması yönünde. Trabzon’da yapılacak olan Hentbol grup müsabakalarında katılan illerimize başarılar dilerken, Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür ediyorum” dedi.
 
Grup müsabakaları için Trabzon’a gelen sporculara başarılar dileyen Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı ise “Farklı şehirlerden gelen takımlarımızın hepsine turnuva boyunca başarılar diliyorum, Sizler olmadan bu tesislerimiz bir anlam ifade etmiyor. Bu tesisler sizlerle güzel. Müsabaka boyunca bütün illere başarılar dilerim” diye konuştu.
 
Yomra Kaymakamı Fatih Akkaya grup müsabakaları için Trabzon’a gelen sporculara başarılar dilerken, “Harika bir fırsata sahipsiniz, grup müsabakaları sayesinde güzel dostluklar kurabileceğiniz, rekabeti öğrenebileceğiniz, memleketin her türlü kültürüne yakından tanıklık etme şanslı bulabileceğiniz hoşgörüyü saygıyı sporda centilmenliği dürüstlüğü ve doğruluğu öğrenebileceksiniz. Bunu sağlayan Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ve Spor Bakanlığına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 
Trabzon grubu müsabakalarında yer alan iller ve okullar şöyle, Kızlar ’da Artvin Arhavi Hüseyin Gürkan Anadolu Lisesi, Erzurum Anadolu Lisesi, Erzincan Spor Lisesi, Giresun Spor Lisesi, Ordu Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Samsun Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesi, Rize Türk Telekom Spor Lisesi ve Kars Selim Latif Aras Anadolu Lisesi, Trabzon Zübeyde Hanım Kız Teknik Meslek Lisesi mücadele edecek. Erkekler kategorisinde ise Ardahan Göle Anadolu Lisesi, Artvin Kazım Karabekir Anadolu Lisesi, Erzurum Anadolu Lisesi, Erzincan Spor Lisesi, Gümüşhane Anadolu Lisesi, Giresun Spor Lisesi, Ordu Endüstri ve Meslek Lisesi, Kars Hasan Harakani Anadolu Lisesi, Rize Tevfik İleri Endüstri Meslek Lisesi, Trabzon Akçaabat Anadolu Lisesi birincilik için mücadele edecek.
 
Öte yandan Açılış maçında Samsun Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesi, Kars Selim Latif Aras Anadolu Lisesi’ni 47-2 yendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor