Henrique'ye "Bombacı" etkisi

Trabzonspor forması altında bu sezon 6’sı lig, 8’i Avrupa maçlarında olmak üzere toplamda 14 gol atan Brezilyalı Paulo Henrique, amacının sezon sonuna kadar ligde en az 15 gol atmak istediğini söyledi. Sezon başında yeteri kadar forma şansı bulamadığı içi

Henrique'ye "Bombacı" etkisi
Trabzonspor forması altında bu sezon 6’sı lig, 8’i Avrupa maçlarında olmak üzere toplamda 14 gol atan Brezilyalı Paulo Henrique, amacının sezon sonuna kadar ligde en az 15 gol atmak istediğini söyledi. Sezon başında yeteri kadar forma şansı bulamadığı için takımdan ayrılmak isteyen, geç katıldığı Davraz kampında yardımcı antrenör Hami Mandıralı ve teknik direktör Akçay ile çok iyi diyalog kuran Brezilyalı golcü, tek forvetli sistemin zor olduğunu ama kendine düşen sorumlulukların farkında olduğunu söyledi.
 
Henrique’yi maçlara özel olarak hazırlayıp antrenmanlarda özel olarak ilgilenen Hami Mandıralı'da zaman zaman çok eleştirilen Brezilyalı oyuncuyu, "Dış seslere kulağını tıka. Sadece fiziğini iyi kullan, o zaman gerçek gücünü göstereceksin" diyerek motive ettiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler