Henrique'de Adrian etkisi

Brezilya basınına konuşan golcü oyuncu, “Bu sene takım olarak oldukça iyi durumdayız. Takımda iyi bir hava var. Ben de kariyerimin en iyi sezonlarından birini yaşıyorum. Bunda Adrian’ın formda olmasının da büyük etkisi var. Çünkü çok iyi bir oyun kurucu v

Henrique'de Adrian etkisi

Brezilya basınına konuşan golcü oyuncu, “Bu sene takım olarak oldukça iyi durumdayız. Takımda iyi bir hava var. Ben de kariyerimin en iyi sezonlarından birini yaşıyorum. Bunda Adrian’ın formda olmasının da büyük etkisi var. Çünkü çok iyi bir oyun kurucu ve iyi paslar dağıtıyor. Avrupa liginde iddialıyız. Kupayı kazanmak istiyoruz. Çok zor olduğunu biliyoruz ancak dediğim gibi bu sene çok iyi bir ekibiz” dedi.

Kariyerini bordo mavili forma ile sürdürdüğü için son derece mutlu olduğunu belirten Brezilyalı forvet, “Türkiye liginin kalitesi her geçen gün artıyor. Bunu gözlemleyebiliyorum. Çok kaliteli oyuncular lige geliyor. Bunun dışında tribünler genellikle doluyor ve taraftarlar takımlarını delice destekliyor” şeklinde konuştu.

Henrique son olarak ülkesine dönerek burada bir takımın formasını giymek istediğini ancak bunun için şimdi erken olduğunu, Avrupa serüvenini sürdüreceğini de dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler