Henrique vazgeçilmez oldu

Trabzonspor’un 2 sezon önce kadrosuna kattığı ve bu sezona kadar fazla verim alamadığı Henrique, bu sezon büyük bir patlama yaptı. Bu sezon attığı 10 golle geçtiğimiz iki sezonun toplamını geçen Brezilyalı özellikle Avrupa’da attığı 8 golle takımını taşıd

Henrique vazgeçilmez oldu

Trabzonspor’un 2 sezon önce kadrosuna kattığı ve bu sezona kadar fazla verim alamadığı Henrique, bu sezon büyük bir patlama yaptı. Bu sezon attığı 10 golle geçtiğimiz iki sezonun toplamını geçen Brezilyalı özellikle Avrupa’da attığı 8 golle takımını taşıdı. Ligde sadece Karabükspor ve Kayserispor’a gol atan Brezilyalı, Pazar günü oynanacak olan Sivasspor maçında da gol atacağının sözünü verdi.

GOL ATACAĞIM
Trabzonspor’da bu sezon herşeyin istediği gibi gittiğini söyleyen Henrique, “Bu sezon adeta yeniden doğdum. Attığım goller ve oynadığım oyun özgüvenimi yeniden getirdi. Eski takımımda bir sezonda 23 gol kaydetmiştim. Trabzonspor’da bu başarımı daha yukarılara çekmek istiyorum. Bu sezon ligde çok fazla gol atamadım ama Sivasspor maçıyla birlikte artık gollerime ligde de başlayacağım. Pazar günü oynayacağımız Sivasspor maçında hem gol atmak hem de galip gelmek istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor