Henrique: Ayrılmak istiyordum ama...

Trabzonspor, önceki gün Eskişehirspor’u mağlup ederken yine sahnede Brezilyalı golcü Paulo Henrique vardı.İlk 12 haftada 20 puan toplayan bordo-mavili ekipte 6 gol atan yıldız oyuncu, Karabük, Kayseri, Elazığ ve Eskişehir galibiyetlerinde ağları havalandı

Henrique: Ayrılmak istiyordum ama...

Trabzonspor, önceki gün Eskişehirspor’u mağlup ederken yine sahnede Brezilyalı golcü Paulo Henrique vardı.

İlk 12 haftada 20 puan toplayan bordo-mavili ekipte 6 gol atan yıldız oyuncu, Karabük, Kayseri, Elazığ ve Eskişehir galibiyetlerinde ağları havalandıran Henrique, aynı zamanda 979 dakika sahada kalarak, istikrar anlamında da zirveye çıktı.

Trabzonspor’un sadece 1 kez kazanabildiği Kayseri deplasmanında 3 puanı getiren 24 yaşındaki forvet, bu sezon çıktığı 22 resmi maçta 14 gole imzasını koydu. Avrupa Ligi’nde 10 maçta 6 gol atarak dikkatleri üzerine çeken Henrique, Burak Yılmaz’ın 2011-12 sezonundaki performansını da geride bıraktı.

Önemli olan kendisinin değil takımın başarısı olduğunu belirten bordo-mavili futbolcu, “Hedefim 15 gol atmak. Sezon başında yeteri kadar forma şansı bulamadığım için ayrılmak istiyordum. Ancak Davraz kampında yardımcı antrenörümüz Hami Mandıralı ve teknik direktörümüz Mustafa Akçay ile çok iyi diyalog kurduk. Tek forvetli sistem zor. Fakat üzerime düşen sorumlulukların farkındayım” dedi.

Henrique’yi maçlara özel olarak hazırlayan Mandıralı da zaman zaman eleştirilen Brezilyalı oyuncuyu, “Dış seslere kulağını tıka. Fiziğini iyi kullan, o zaman gerçek gücünü göstereceksin” diyerek motive ettiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor