Havamızı sürdürmek istiyoruz

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, sahasında Orhangazispor'u 2-0 yenen Düzyurtspor'un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, ligde yakaladıkları havayı sürdürüp daha iyi noktalara gelmek istediklerini söyledi.Ortakudaş, Orhangazispor karşılaşmasına iyi başlayan taraf

Havamızı sürdürmek istiyoruz

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, sahasında Orhangazispor'u 2-0 yenen Düzyurtspor'un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, ligde yakaladıkları havayı sürdürüp daha iyi noktalara gelmek istediklerini söyledi.

Ortakudaş, Orhangazispor karşılaşmasına iyi başlayan tarafın kendileri olduğunu belirterek, "Golü bulana dek oyuna asıldık. Baskımız 43. dakikada golü getirdi. Böylece ilk yarıyı 1-0 önde kapattık. İlk yarının son dakikalarında bulduğumuz golün moraliyle ikinci yarıya da iyi başladık. Oyuncu değişikliklerimizin zamanlaması, takımımı daha dinç tutmayı sağladı. Oyunda beraberlik arayışına giren Orhangazispor'un yaptığı hataları iyi değerlendirerek 2. golümüzü bulduk. Bu dakikadan sonra oyunda fazla bir farklılık olmadı ve kazanan taraf olduk" dedi.

Düzyurtspor'un ligde iyi bir çizgi yakaladığını, bu istikrarı bozma niyetinde olmadıklarını ifade eden Ortakudaş, "Maçlarımıza iç ve dış saha farkı gözetmeksizin çıkıyoruz. Hiçbir rakibimize büyük ya da küçük gözüyle bakmıyoruz. Sahaya çıkarken tek düşüncemiz, 'bu maçı nasıl kazanırız' yönünde oluyor. Oyuncularım iyi bir hava yakaladı ve kendilerine verdiğim görevi layıkıyla yerine getiriyorlar. Ligde bu havamızı sürdürüp daha iyi noktalara gelmek istiyoruz" diye konuştu.

Ortakudaş, Orhangazispor maçındaki oyunlarından dolayı futbolcuları ve takımı destekleyen taraftara da teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor