Hamzaoğlu: Milli Takım olumsuzluklara...

A Milli Futbol Takımı Yardımcı Antrenörü Hamza Hamzaoğlu, Kuzey İrlanda ve Belarus ile yapılan hazırlık maçlarının oldukça verimli geçtiğini belirterek, "İnşallah bundan sonra A Milli Takım kadrosuna çok daha yeni, yetenekli arkadaşları dahil edeceğiz" de

Hamzaoğlu: Milli Takım olumsuzluklara...

A Milli Futbol Takımı Yardımcı Antrenörü Hamza Hamzaoğlu, Kuzey İrlanda ve Belarus ile yapılan hazırlık maçlarının oldukça verimli geçtiğini belirterek, "İnşallah bundan sonra A Milli Takım kadrosuna çok daha yeni, yetenekli arkadaşları dahil edeceğiz" dedi.

Hamzaoğlu, Belarus'la yapılan hazırlık maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, teknik direktör Fatih Terim'in uçağa binmeden önce ailesini görmek için Adana'ya gittiğini, bu nedenle toplantıya kendisinin katıldığını söyledi. 

Maça iyi pas yaparak başladıklarını ve golü bulduklarını anlatan Hamzaoğlu, rakibin golünün ardından takımın biraz bocaladağını ifade etti.

Hamzaoğlu, ilk yarıda oyunun dengeli şekilde gittiğini, ikinci yarıda tekrar atak oynamaya çalıştıklarını belirterek, "Son dakikada da olsa güzel bir golle maçı kazanmayı başardık. Oynadığımız iki maçta da galip gelmemiz önemliydi. Bunun yanında tabi kazandığımız çok şey var. Akdeniz'de çok güzel bir hafta geçirdik" diye konuştu.

Adana ve Mersin'de çok iyi ağırlandıklarını vurgulayan Hamzaoğlu, şöyle devam etti:

"İki maçta 7 arkadaşımız ilk defa A Milli Takım formasını giydi. Mümkün olduğunca çok arkadaşımızı görme şansımız oldu. Bu maçlar oldukça verimli geçti bizim açımızdan. İnşallah bundan sonra A Milli Takım kadrosuna çok daha yeni, yetenekli arkadaşları dahil edeceğiz. Bugüne kadar hizmet eden arkadaşlarımızdan da azami surette faydalanacağız. İnşallah önümüzdeki turnuvalara iyi bir şekilde hazırlanacağız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor