Hacısalihoğlu Avni Aker'e sahip çıktı

Trabzonspor eski asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu Akyazı stadyumuna karşılık TOKİ’ye verilen Avni Aker ve Yavuz Selim sahaları ile ilgili olarak kendi facebook hesabından bir açıklama yaptı Eski asbaşkan Hacısalihoğlu dozerler sahaya girmedin Trabzon hal

Hacısalihoğlu Avni Aker'e sahip çıktı

Trabzonspor eski asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu Akyazı stadyumuna karşılık TOKİ’ye verilen Avni Aker ve Yavuz Selim sahaları ile ilgili olarak kendi facebook hesabından bir açıklama yaptı

 

Eski asbaşkan Hacısalihoğlu dozerler sahaya girmedin Trabzon halkını stadyumlara sahip çıkmaya çağırdı

İşte Asbaşkanı o yazısı

DOĞRU İŞLERE, NE YAZIK Kİ GEREKEN DESTEK YOK ..

Birkaç gün önce, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti ile Trabzon Spor Yazarları Derneği ,Avni Aker Atadı ve Yavuz Selim sahalarının yıkılmaması yönündeki görüşlerini ortak basın toplantısı yoluyla kamuoyuna açıkladılar.İlgililere,yetkililere mesaj verdiler....
Bu konuya gösterilecek duyarlılığa omuz verdiler,tepki gösterecek bir kamuoyu yaratılmasını işaret ettiler.

Duyunca dedim ki,çok doğru ve sağduyulu bir sahiplenme duygusu .Trabzon'a çok katkısı olacak bir hareket ,bravo doğrusu,taktire şayan da bir sorumluluk göstergesi.
Fakat ne gariptir ki,sonradan basını temsil eden bu iki önemli kurumun açıklamasına kendi üyeleri,yani bir anlamda kendileri sahip çıkmadı .
Konuya,yalnızca bir gazete oldukça detaylı yer vermiş,diğerlerinde haberi aradım bulamadım..

Oysa bu konu,hiçbir siyasi ayırım yapmadan,hiçbir görüş farklılığı olmadan herkesin, hepimizin ,tüm Trabzonluların değil mi ?
O zaman kamuoyunun sesi olduğunu iddia eden bir sektörün,aynı zamanda böyle de bir sorumluluğu yok mudur ?

Neyse, testi kırılmadan,dozerler sahaya girmeden lütfen bu konuya hep birlikte,gereken önemi ve duyarlılığı gösterelim,üzerimize düşen vazifeleri yapalım..

Sonradan,pişmanlıklar fayda etmiyor da!

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler