Hacıosmanoğlu'ndan transfer sinyali

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Apollon'u 4-2 mağlup ederek turladıkları mücadele sonrasında açıklamalarda bulundu. Hacıosmanoğlu ara transferde takviye yapacaklarını da söyledi."İtalya'dan da iyi bir galibiyetle dönerek grubu lider olarak tama

Hacıosmanoğlu'ndan transfer sinyali

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Apollon'u 4-2 mağlup ederek turladıkları mücadele sonrasında açıklamalarda bulundu. Hacıosmanoğlu ara transferde takviye yapacaklarını da söyledi.

"İtalya'dan da iyi bir galibiyetle dönerek grubu lider olarak tamamlamak istiyoruz. Ara transferde de eksik olan yönlerimizi tamamlamayı düşünüyoruz"

"TAKIM BAŞARILI OLDUKÇA..."
 
"Yapacak bir şeyimiz yok. seyirciyi daha çok memnun ettiği zaman tribünler dolar. Takım başarılı oldukça seyirci sayısının da artacağını düşünüyorum"

"3-2 OLUNCA ACABA..."
 
"3-0'ın verdiği rahatlıktan dolayı öyle bir durum oldu. 3-2 olunca acaba Lazio maçı olur mu diye bir şey demedik zaten 4-2 kazandık. İstediğimiz sonuç buydu. Farklı sonuçlar önemli değil"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor