Hacıosmanoğlu'ndan Berbatov mesajı

Başkanlık koltuğuna sadece görev sevdasıyla bağlı olduğunu belirten Başkan Hacıosmanoğlu, takımın ligde bulunduğu konumdan daha iyi noktalarda olabileceğini, ancak Avrupa Ligi’nde yakalanan başarının da görmezden gelinmemesi gerektiğini söyledi."AVRUPA'DA

Hacıosmanoğlu'ndan Berbatov mesajı

Başkanlık koltuğuna sadece görev sevdasıyla bağlı olduğunu belirten Başkan Hacıosmanoğlu, takımın ligde bulunduğu konumdan daha iyi noktalarda olabileceğini, ancak Avrupa Ligi’nde yakalanan başarının da görmezden gelinmemesi gerektiğini söyledi.

"AVRUPA'DA GRUPTAN ÇIKACAĞIZ"

Perşembe günü Apollon Limassol ile oynayacakları maçı kazanarak gruptan zirvede çıkacaklarına inandığını belirten Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, "Avrupa’da çok iyi bir noktadayız ama ligde beklenen noktada değiliz. Bu nedenle taraftarlarımız da maçlara yeteri kadar ilgi göstermiyor ancak ben zamanla çok daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum" diye konuştu. Başkan Hacıosmanoğlu, koltuk sevdalısı olmadıklarını vurgularken de şöyles devam etti:

"11 YAŞIMDA İNEK OTLATIRKEN BAŞKANLIĞI HAYAL EDERDİM"

"Trabzonspor yokluklar içerisinde bir devrim yaptı. Bu hayal kurmadan yapılacak bir şey değildi. Ben de 11 yaşında Of’ta bahçede inek beklerken Trabzonspor başkanlığını hayal ediyordum. Bu hayalimizdi, nasip oldu. Şimdiki hayalim Şampiyonlar Ligi’nde final oynayıp bırakmak. İnşallah bu zemini yaratırız ve kalıcı oluruz. Biz hayallerimizi belirledik ve onların peşinden koşacağız. Şu anda amacımız kulübü bu faiz illetinden kurtarmak. Akyazı Projesi bu anlamda çok önemli. Buradan elde etmeyi planladığımız isim hakkı gelirleri ile inşallah kulübü faiz illetinden kurtaracağız."

"OYUNCU İSİMLERİ ELİMİZDE"

Ara transfer dönemi içerisinde bordo mavili takımına güçlendireceklerini, bunun için de görüşmelerde bulunduklarını belirten Başkan Hacıosmanoğlu, bu konuda şöyle konuştu:

"Savaşa giden komutan askerlerini değiştirmez. Biz de takımızdan memnunuz ancak eksik yönlerimiz var, onları gidereceğiz. Bu anlamda nereye takviye yapmamız gerekiyorsa yapacağız. Bulgar futbolcu Berbatov gündemimize geldi. Biz daha iyisini, daha kalitelisini almak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Elimizde birkaç oyuncu ismi var ama bunları gündeme getirmek istemiyorum. İşadamı Ali Ağaoğlu da bize bir yıldız sözü verdi. Onun da katkılarıyla önemli bir takviye yapmayı planlıyoruz."

"TAKIM TARAFTARLARI MEMNUN ETTİĞİNDE STAT DOLAR"

Taraftarların takıma sahip çıkmasını da isteyen Başkan Hacıosmanoğlu, başlattığımız bir süreç olduğunu, kendilerine destek verilmesini istediklerini vurgularken de şöyle dedi:

"Taraftarların takıma sahip çıkmasını istiyoruz. Trabzonspor biraz daha insanları memnun etmeye başladığı zaman stat dolar. Bence ligdeki durumumuzdan dolayı. Onu da düzelttiğimiz anda tribünlerin boş kalmayacağını düşünüyorum. Akyazı Projesi’nin açılışı sırasında beklenen kalabalığın oluşmaması önemli değil. Önemli olan orada olanların yaşadığı coşkudur. Sonuçta Türkiye’de ilk olan bir proje Trabzon’umuz'a kazandırıldı. Bu çok güzel bir duyguydu. Ayrıca Hüseyin Avni Aker ismi tarihimizle özdeşleşmiş bir isim. Onun ismini de yaşatmayı planlıyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler