Hacıosmanoğlu'ndan A.Yıldırım'a çok anlamlı dava!

Trabzonspor’da İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlık koltuğuna oturduğundan beri Fenerbahçe’yle olan ilişkiler iyice gerildi. Hacıosmanoğlu’nun, 2010-11 sezonunun şampiyonluğunun Bordo-Mavililer lehine tescil edilmesi için başlattığı çalışma sonrası iki kulüp a

Hacıosmanoğlu'ndan A.Yıldırım'a çok anlamlı dava!

Trabzonspor’da İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlık koltuğuna oturduğundan beri Fenerbahçe’yle olan ilişkiler iyice gerildi. Hacıosmanoğlu’nun, 2010-11 sezonunun şampiyonluğunun Bordo-Mavililer lehine tescil edilmesi için başlattığı çalışma sonrası iki kulüp arasında bir çok kez ‘demeç savaşları’ yaşandı. Aziz Yıldırım, Fenerbahçe’nin resmi internet sitesi üzerinden İbrahim Hacıosmanoğlu’na cevaben birçok açıklama yayınladı. Bu açıklamalarda kullanılan dil ve üslup, o dönemde birçok kez gündeme gelmişti.

3. sınıf mafya!

İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan bahsederken, “3. sınıf mafya”, “Güvenlik kameralarına bile konuşan zat” gibi ifadeler kullanılmıştı. Başkan Hacıosmanoğlu, bu açıklamaları yargıya taşımak için harekete geçti. Aziz Yıldırım’a, 5 kuruşluk manevi tazminat davası açtı! Bunun yanı sıra Yıldırım aleyhine 3 ceza davası daha açıldı. İbrahim Hacıosmanoğlu’nun avukatlarının, Aziz Yıldırım’ın yaptığı açıklamalardaki hakaret içeren unsurları belirleyerek dava dosyasına koydukları kaydedildi.    

Asıl süreç şimdi başladı

Trabzonspor Yönetimi, 2010-11 sezonuyla ilgili olarak CAS ve UEFA’nın verdiği kararların ardından TFF’nin de bu yönde adım atması gerektiğini sürekli sözlü olarak dile getirmişti. Önceki gün bu talep resmi olarak gerekli yerlere iletildi, dilekçe federasyona teslim edildi. TFF’nin sürekli kurulları işaret ettiği Trabzonspor Yönetimi, şimdi beklemeye çekildi. Bordo-Mavili yöneticiler konuyla ilgili olarak, “Asıl süreç şimdi başlıyor. Sonuna kadar bunun takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor