Hacıosmanoğlu: Önemli isimlerle...

Spor Toto Süper Lig'de Medical Park Antalyaspor'u sahasında 2-1 yenen Trabzonspor, devre arasına 3 puanla girmesine karşın ligin ilk yarısını hedeflediği yerde tamamlayamadı.Bordo-mavililer ilk yarıyı, 17 maçta 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyet il

Hacıosmanoğlu: Önemli isimlerle...

Spor Toto Süper Lig'de Medical Park Antalyaspor'u sahasında 2-1 yenen Trabzonspor, devre arasına 3 puanla girmesine karşın ligin ilk yarısını hedeflediği yerde tamamlayamadı.

Bordo-mavililer ilk yarıyı, 17 maçta 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyet ile 27 puan toplayarak 7. sırada bitirdi. 24 puanla kapattığı 2011-2012 ve 2012-2013 sezonlarının devre arasından daha çok puan toplayan Karadeniz ekibi, yine de hedeflediği puanı yakalayamadı.

Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yaptığı açıklamada, ilk yarıda kazanabilecekleri maçları kaybettiklerini belirterek, "Şans da bizden yana değildi. Yoğun bir maç programını geride bıraktık. Avrupa kupaları maçlarıyla 30 maç oynadık. Bir takımın sezon boyunca oynayacağı maçları ilk yarı bitimine kadar bölümde hemen hemen oynadık. Bunu mazeret olarak görmüyoruz ancak kolay değildi" dedi.

İkinci yarıda takıma takviyeler yapmak istediklerini ve bu konuda görüşmeler yaptıklarını anlatan Hacıosmanoğlu, "Puan olarak daha iyi bir yerde ilk yarıyı bitirebilirdik ancak ikinci yarı yapacağımız takviyelerle Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak katılma hakkı elde etmek istiyoruz. Teknik heyet ile çalışmaları yürütüyoruz. Görüştüğümüz önemli isimler var. Devre arasında eksik olan yerlerimizi tamamlayarak ikinci yarıya girmek istiyoruz" diye konuştu.

Özellikle Avrupa kupalarında başarılı bir performans gösterdiklerini dile getiren Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor, kulüp tarihinde ilk kez Avrupa Ligi'nde kalarak gruptan çıkıp başarılı bir dönem geçirdi. Juventus karşısında da başarımızı sürdürmek istiyoruz. Trabzonspor'un tarihinde Avrupa'da büyük takımlar karşısında aldığı galibiyetler vardır. Camiamız, taraftarımız da Trabzonspor'un daha iyi yerde olmasını istiyor. Her takımın puan kaybedebileceği ligde ikinci yarının daha başarılı geçeceğine inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler