Hacıosmanoğlu Olcan iddiası için ne dedi?

Trabzonspor'un bu sezonki istikrar abidesi Olcan Adın için bugün yine İstanbul kaynaklı basın tarafından bazı iddialar ortaya atıldı. Trabzonspor taraftarlarını oldukça sıkan haberde Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Olcan Adın'ın Galatasaray'a gideceği

Hacıosmanoğlu Olcan iddiası için ne dedi?

Trabzonspor'un bu sezonki istikrar abidesi Olcan Adın için bugün yine İstanbul kaynaklı basın tarafından bazı iddialar ortaya atıldı. Trabzonspor taraftarlarını oldukça sıkan haberde Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Olcan Adın'ın Galatasaray'a gideceği öne sürüldü.

Haberde daha da ileri gidilerek Cenevre’deki kura çekiminden sonra Galatasaray heyeti ile Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu aynı uçakta İstanbul’a gelirken Olcan Adın için pazarlık yapıldığı iddia edildi.

Bu iddia üzerine Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Haber61 spor servisine açıklamalarda bulundu. Hacıosmanoğlu açıklamasında bu iddiayı kesin bir dille yalanlarken böyle bir görüşmenin gerçekleşmediğini söyledi.

Başkan Hacıosmanoğlu Haber61'e yaptığı açıklamada Olcan'ın takımdan ayrılmasının söz konusu olmadığını belirterek " Olcan bizim eni iyi oyuncularımızdan biri. Onun gitmesi gibi bir durum söz konusu olamaz. Olcan kişilik olarakta karakterli düzgün futbolcu. Biz onun gibi futbolcuların sayısını arttırmaya çalışıyoruz." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor