Hacıosmanoğlu: Akçay'ın durumunda...

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör Mustafa Akçay'ın durumuyla ilgili olarak herhangi bir olumsuzluğun olmadığını söyledi.Spor Toto Süper Ligi'nin 17. haftasında sahasında Medical Park Antalyaspor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşma sonr

Hacıosmanoğlu: Akçay'ın durumunda...

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör Mustafa Akçay'ın durumuyla ilgili olarak herhangi bir olumsuzluğun olmadığını söyledi.

Spor Toto Süper Ligi'nin 17. haftasında sahasında Medical Park Antalyaspor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrası Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay'ın istifa ettiği yönündeki haberler gündeme bomba gibi düşerken, olaya vakit geçmeden müdahale eden başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Akçay'ı ikna ederek takımın başında kalmasını sağladı.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör Mustafa Akçay'ın herkes gibi bir insan olduğunu belirterek, "Bir insan için sürekli gitti, gidiyor.Yerine başkası gelecek şeklinde hakkında çıkan olumsuz haberler ister istemez duygusal yoğunluk yaşayan hocamızı üzüyor. Ciddi anlamda morali bozuktu. Bana istifa edeceğim diye bir şey söylemedi. İstifasınıda sunmadı. Sunmuşsa kime sundu merak ediyorum. Bir şeyler ürütmekte üstümüze yok. Şimdiye kadar da bana istifa edeceğim şeklinde bir şey hiç söylemedi. Ama sürekli yazılıp-çiziliyor" dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, takım üzerinde tek yetkili insan olduğunu belirten Hacıosmanoğlu, "Hocanın işine karışma gibi bir durumumuz olamaz. Takım üzerinde her türlü kararı alma yetkisine sahip, bizim onun işine karışmak gibi bir durumumuz olamaz" ifadesini kullandı.

İlk yarıyı hedefledikleri yerin gerisinde bitirdiklerini belirten Hacıosmanoğlu, "Kaybettiğimiz ve kazanmamız gereken maçlar vardı. Şansta bizden yana değildi. Bir takımın sezon boyunca oynayacağı maçların biz ilk yarı bitimine kadar bölümde hemen hemen oynadık. Mazeretlere sığınmıyoruz ama kolay değil. Hocayla da bunları konuşuyoruz. Kimini faklı nedenlerden dolayı kaybettik. Trabzonspor'un puan olarak farklı yerlerde olması lazımdı ama devre arasında eksik olan yerlerimiz tamamlayıp ikinci yarıda daha iyi olmalıyız. Takımda ihtiyaç olan yerlerde belli, transferini gerçekleştirmeyi düşündüğümüz oyuncuları hazırlmık kampına yetiştirmek istiyoruz. Çalışmalarımız var. Alcağımız ve göndereceğimiz oyuncular var. Buna göre planlamayı hayata geçireceğiz. Trabzonspor Avrupa'da başarılı oldu. Önümüzde bir Juventus engeli var ama ligde istediğimiz yerde değiliz. Camiamız, taraftarımız da Trabzonspor'un daha iyi yerde olmasını bekliyordu" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor