"Güneş'in aklı Trabzonspor'da"

Trabzonspor'da yaşanan kriz sırasında Güneş'in sözleri dikkat çekti

"Güneş'in aklı Trabzonspor'da"
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'da Ersun Yanal'ın görevine son verilmesi sonrası yeni teknik direktör arayışı devam ederken Beşiktaş Teknik Direktörü olan bordo mavililerin efsane ismi Şenol Güneş'in sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Şampiyonlar Ligi'nde Monaco ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Güneş maç öncesinde basın toplantısında konuştu. Güneş konuşması sırasında dili sürçünce "Trabzonspor" diyecekken yanlışlıkla "Beşiktaş" dedi. Güneş " Beşiktaş maçında golü atsak maç 3-1 bitecekti" ifadelerini kullanınca sosyal medyada bordo mavili taraftarlar "Güneş'in aklı Trabzonspor'da" başlığıyla o anları paylaştı.

Trabzonsporlu taraftarlar Güneş'in bordo mavili kulüpteki sorunlardan etkilendiğini düşünürken Beşiktaşlı taraftarlar ise tecrübeli teknik adamı eleştirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor